Home » Tekenen, tekenen, tekenen

Tekenen, tekenen, tekenen

Ik vertelde jullie eerder erover dat ik in een gehucht in Frankrijk had getekend en dat ik daar een boek van ging maken. Dit boek is nu te koop voor slechts 13 euro! In dit boek volg je mij op een wandeling door Tageat, met commentaar in het Nederlands en het Frans (!). Zelfde formaat en uitvoering als mijn vorige boek, met iets minder bladzijden (38). Heb je belangstelling, stuur me dan alsjeblieft een mailtje (info@ingevanderstorm.nl) – misschien een leuk cadeau voor een francofiel?

Drie exemplaren van het boek van Tageat opengeslagen

Ondertussen teken ik nog steeds van tijd op tijd op locatie – een paar dingen laat ik aan het eind van deze mail zien. Maar attentie, ATTENTIE…: de hele maand april ga ik in Italië tekenen! Daarvan ga ik in dit blog weer verslag doen en dat zal uiteindelijk ook resulteren in een boek.

Wat zorgt er op dit moment voor dat ik op tijd en met goede zin mijn dag begin? Tekenen, tekenen, en nog eens tekenen! Ik bruis van de ideeën en heb de tijd om heel veel uit te voeren: de schifting komt later wel. En dat is echt genieten! Een voorbeeld is de tekening hieronder met als titel: Zenna verstopt, gemaakt naar een idee van Har Sanders. Andere, grote en kleine tekeningen zijn te zien via deze link: www.ingevanderstorm.nl of via het menu hierboven.

Zenna verstopt
Zenna verstopt, soft pastels, formaat A2

 

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *