Home » De reis gaat beginnen: op naar Frankrijk…!

De reis gaat beginnen: op naar Frankrijk…!

Het is bijna zover: morgen neem ik de trein naar Frankrijk, naar Limoges, mijn eerste verblijfplaats (samen met G.!). Ik wilde graag meer tekeningen laten zien van dingen die ik meeneem in mijn bagage, maar het zijn er maar drie geworden… het lukt me niet om er meer te maken, en ook niet om het aquarelletje met mijn dansende hippie-broeken af te maken. Maar dat aquarelletje beloof ik voor volgende week, mèt mijn reisimpressies!

Ik hoor trouwens van mensen dat ze geen bericht krijgen als ik iets nieuws geplaatst heb; als je dit leest heb je daar denk ik weinig problemen mee, maar het heeft geloof ik te maken met het feit dat het bericht in je spam of bij je reclame komt of hoe dat ook bij jouw account heet. Kan ik weinig aan doen helaas…!

30 comments

 1. Michelle says:

  Lieve Inge, heel veel succes met jouw mooie en spannende reis. Ik zie er naar uit om jou straks in Athene te ontmoeten. Maar voor aanstaande periode ben ik heel benieuwd naar jouw reisverslagen èn aquarelletjes. Toi, toi!

 2. Hennie Kempen says:

  Ik wens je een prachtige reis, inspirerende ontmoetingen en een heleboel mooie beelden (waar ik dan weer van mee kan genieten ?)

 3. Nan. says:

  Lieve Inge!!
  Heel veel pleZier, ontdekkingen, leuke contacten, tekenplezier en bijzonderheden gewenst!! Ik zal je missen. Wij zien elkaar weer in Japan!! Liefs, Nan.

 4. Maria Uytdehaage says:

  Dag Inge, een super reis toegewenst, met een goede Franse start. Je tekeningen zeggen nu al meer dan vaak een foto. Geniet enorm en ik hoop dat je tekenboek overvol raakt met al je indrukken.
  Veel goeds van Maria

 5. Anneke says:

  Ha Inge. Een hele mooie en inspirerende reis gewenst! Ik geniet al van je eerste tekeningen. Wat een mooie manier om verslag te leggen van je reis! Hartelijke groet.

 6. Sandra says:

  Hé Inge, eindelijk van start, geniet ervan!! Hoe moet dat nu als je je trui 1 x hebt gedragen, dan krijg je nooit meer zo’n klein pakketje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *