17 comments

 1. Stance says:

  lieve Inge,
  Wat heb je mooie afbeeldingen gemaakt.
  Fantastisch. De lieflijke Maria voor een kast met skeletten , waar was dat?
  Ga zo door en een prachtige vakantie gewenst, Stance

 2. Ellen vd B says:

  Ik heb net geboekt voor een reis heen en terug naar Bari binnenkort. En door jouw tekeningen krijg ik alleen maar meer zin
  Groet Ellen vd B

 3. Georgette says:

  Ik vind de nummers 5,7 en 8 het mooist en die van dat kleine graf is ook prachtig.
  Fijn dat ik nu weet waar Lecce ligt. Ook fijn dat de tekeningen nu achter elkaar staan zodat ik niet meer hoef te openen en te sluiten steeds, op je blog. Groetjes van mij en veel plezier in Griekenland!

 4. Jacomine says:

  ja, Lecce…. geweldige stad.
  heb er ook nog het heerlijkste van alle heerlijke Italiaanse ijs gegeten, maar dat was net buiten het prachtige centrum.
  blijf genieten!
  Jacomine

 5. Mirjam says:

  Fantastisch Inge, schitterende impressies. Puglia staat al een tijd op mijn lijst van fietsvakantie bestemmingen. Ik krijg er zo nog meer zin in. Veel groeten en ik kijk uit naar je beeldverhalen uit Griekenland.

 6. Ingrid Cramer says:

  Prachtige beelden uit Lecce! Grappig, toen ik bijna 40 (!) jaar geleden in die rijke stad was, kwam er ook net een bruidspaar uit de dom, rijst strooien, schitterende traditionele huwelijkskledij van bruid, gom en gasten en dat tegen de achtergrond van die ook zo rijk gedecoreerde kerk…. Hoeveel bruidsparen zouden er sindsdien in die kerk hun huwelijk hebben laten inzegenen? En hoeveel daarvan zouden inmiddels weer gescheiden zijn? Goede reis verder, door nu naar Griekenland….

 7. Annette says:

  Hoi Inge, wat een prachtige sfeertekeningen van Lecce! Ik heb ervan genoten.

  Goede reis naar Griekenland met de hemelsblauwe deuren en kozijnen.

 8. Janneke (W) says:

  Ha Inge,
  Wat fijn om zo met je ‘mee te reizen’! Als ik je tekeningen zie dan kan het niet anders dan dat je heerlijk aan het genieten bent. Ik kijk nu alweer uit naar je tekeningen met een Grieks sfeertje. Heb zo’n vermoeden dat de tubetjes blauw nu gebruikt gaan worden…..
  Lieve groet, Janneke (W)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *