Home » En wat nu?

En wat nu?

Mijn grote reis is voorbij, het boek is af en zo goed als uitverkocht. Time to move on.

Maar ik blijf tekenen. Misschien (voorlopig) niet meer in zulke verre oorden, maar er zijn dichter bij huis ook nog genoeg mooie stadsgezichten en landschappen te tekenen, in Utrecht, Rotterdam of Gouda bijvoorbeeld, of gewoon een voorwerp of een bloemetje. Je kan hiervan al wat resultaten zien in dit blogbericht.

Amsterdam, Malaga, Luxemburg, Luik – dat zijn dan weer bestemmingen die in het verschiet liggen en waar ik ook mijn aquarelsetje mee naartoe neem. Ik deel mijn tekeningen graag van tijd tot tijd via dit blog. Heb je daar geen behoefte aan, dan is het natuurlijk je goed recht je af te melden en dan dank ik je hartelijk voor je belangstelling – het was echt ontzettend gaaf om op reis te zijn en te weten dat zoveel mensen me volgden…!

Iets anders nog: al mijn eerder reisberichten zijn nog terug te vinden onderaan deze pagina, maar je ziet daar ook een leuke zoekfunctie, waarmee je bijvoorbeeld alle pentekeningen, of alle aquarellen, of alle tekeningen uit Griekenland kunt vinden.

 

7 comments

 1. Maria Uytdehaage says:

  inge, ik reis in gedachten vaak met je grote reis mee en geniet van schilderingen in het boek! Een succes. Met groet van Maria

 2. Michelle says:

  Ha Inge, het maakt niet uit waar je bent, dat bewijzen deze aquarelletjes maar weer. Overal waar jij met papier en aquarelverf verschijnt ontstaat iets moois! Bedankt en ga lekker door met jouw blog. Ik geniet ervan!

 3. Dragana says:

  Ik blijf je volgen, want ik geniet van je tekeningen! Je portret (onlangs verschenen op je facebook) is echt prachtig. Ga door!
  Groetjes, Dragana

 4. Michelle says:

  Lieve Inge, wat een juweeltjes weer. Volgens mij maakt niet uit op welke plek je zit te tekenen. Jouw aquarelletjes zijn altijd prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *