Home » De Utrechtse atelierroute!

De Utrechtse atelierroute!

Op twee zondagen in oktober, om precies te zijn op 11 en 18 oktober van 12 tot 17 uur, zullen in Utrecht veel ateliers van kunstenaars open zijn om kijkers te ontvangen. Zij hebben uitgebreide instructies gekregen om atelierbezoeken volgens de regels van het RIVM te laten verlopen. Ik doe ook mee!

Lees verder als je wilt weten hoe ik denk aan die richtlijnen te voldoen, wat er aan extra mogelijkheden zijn als je liever niet op deze zondagen langs komt en wat er te zien zal zijn.

Mijn atelier bevindt zich beneden in mijn woonhuis. Mijn entree, gang en trap naar beneden zijn smal, mijn atelier is een kamer van 3 bij 4 meter. Met deze kenmerken zal het op sommige momenten nodig zijn dat mensen even moeten wachten en dat men in een aangrenzende kamer moet vluchten. Desondanks denk ik dat een verantwoord bezoek mogelijk is, want, hé, zo druk verwacht ik echt niet dat het zal zijn!

Maar durf je het niet aan en wil je toch komen? Maak dan een afspraak met mij in de tussenliggende week! Stuur dan alsjeblieft een mailtje naar info@ingevanderstorm.nl.

In een eerder bericht heb ik al vermeld dat mijn inspiratie handwerken is. Met de werkjes die me ter beschikking zijn gesteld na mijn oproep, met mijn aankopen in Franse Emmaüswinkels of andere kringloopwinkels kan ik nog  behoorlijk vooruit. Heerlijk! Qua kleurgebruik ben ik nog aan het experimenteren, en misschien blijft dat wel zo…!

Hieronder twee voorproefjes:

Frans kringloopkleedje | 14,8 x 21 cm | potloodtekening

Frivolité | 59,4 x 84 cm | soft pastels

Als je komt kijken hangt mijn hele atelier vol met dit soort tekeningen! Hier is nog meer werk van mij te zien. En hier is de site van de Utrechtse atelierroute. Hopelijk tot gauw!

Hartelijke groet,

Inge van der Storm

3 comments

  1. Annemarie Emmen says:

    Dag Inge, ik ga echt proberen om een keer langs te komen, als het lukt gewoon op een van die zondagen! Ik ben een fan van je huidige werk, ben zelf een handwerkster (natuurlijk, ook van het Theresia) en bewonder de details die je weergeeft! Hartelijke groeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *