Home » Utrecht, Rotterdam, Den Bosch, Hoorn

Utrecht, Rotterdam, Den Bosch, Hoorn

Als je tegenwoordig een website bezoekt, word je doodgegooid met cookie-meldingen waar je iets mee moet. Dat bracht me bij de vraag: moet er een cookie-melding op mijn website? Na wat gegoogel  weet ik nu dat er drie soorten cookies zijn: functionele, analytische en tracking cookies, en mijn conclusie is, nadat ik wat aanpassingen bij Google Analytics heb gedaan, dat een cookie-melding voor mijn site niet hoeft…! In ieder geval hoef ik niet expliciet mijn bezoekers te vragen cookies te accepteren, wèl moet ik een cookie-verklaring of privacystatement toevoegen. – Correct me if I’m wrong! – Nou, dat privacy-statement komt nog, nu liever even wat anders. (Nadat ik dit geschreven zag ik dat WordPress al automatisch een cookie-melding aan deze blogsite had toegevoegd…. :D!)

Het is misschien wat warm, maar een urban sketcher kan vooral blij zijn dat zij zo vaak gewoon lekker buiten kan zitten tekenen! Ken je de piekenkermis? Een dag of zes in juli staat die op de Maliebaan in Utrecht. Vroeger ging ik er met de kinderen heen, nu vind ik het nog steeds leuk om wat rond te hangen en te kijken. Deze keer ben ik er met een vriendin samen gaan tekenen. We zijn gaan zitten voor Pushers Palace, waar je moet proberen munten over een rand te duwen door er maar telkens munten in te gooien. Ik maakte deze aquarel:

De eigenaar van Pushers Palace vond hem zo leuk dat hij hem kocht! En hij wilde, zei hij, eigenlijk ook graag een tekening van de hele tent! Daar zei ik geen nee tegen, maar het was wel idioot veel werk:

De rest van de tekeningen moeten het maar doen met enkel een bijschrift……

O ja, al mijn tekeningen zijn te koop! Kom eens langs en blader in mijn uitgebreide map met urban sketches! De maximale prijs voor een sketch is slechts €50,-. Een enkeling gaat zelfs voor een tientje weg. Zonder lijst, dat wel. Leuk om cadeau te geven, nietwaar?

 

 

4 comments

 1. Johan Kronenburg says:

  Beste Inge,

  We kennen elkaar van STOK.

  Wat een inzet! Veraasende tekeningen. Vooral je aquarel
  van ”jetuin in de winter’ vond ik erg mooi.

  P.s zien we je nog eens bij STOK?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *