Home » Kazachstan en China

Kazachstan en China

Van Almaty in Kazachstan naar Peking is 3282 kilometer hemelsbreed, maar met af en toe een hogesnelheidstrein valt het best mee….

 • Heb je me iets via whatsapp en Facebook gestuurd, dan kon ik dat hier in China niet ontvangen! Binnenkort ga ik naar Japan, en ik hoop dat het daar weer normaal werkt.
 • Ik heb bijna 150 huisadressen mee op reis genomen, en ik heb aan ongeveer de helft al een kaartje naar huis gestuurd; een kaartje met een van de tekeningen die ik hier gepost heb. Er zijn er waarschijnlijk nog onderweg, en binnenkort zal er weer een tiental of meer vertrekken. Als je zo’n kaartje krijgt, gooi dit dan alsjeblieft niet weg! De foto’s die ik er onderweg van kan maken zijn niet altijd zo geweldig en misschien wil ik er daarom een nieuwe foto van maken. En wil je hem sowieso niet bewaren? Geef hem dan alsjeblieft aan mij terug!

23 comments

 1. Hermine says:

  Hoi Inge,
  Weer prachtige sfeerbeelden. Vanavond leesclub zonder jou, heel interessant boek, maar haalt het niet bij jouw ervaringen. Nog goede reis verder. Ben heel benieuwd hoe Japan zal zijn. Liefs, Hermine

 2. Annelies says:

  Ha Inge,
  Weer een prachtige aflevering! Mooi die beelden van de Chinese muur, op die plek ben ik lang geleden ook geweest. Geweldig dat je je plan helemaal uitvoert! Veel plezier nog, ook straks in Japan met Nan.

 3. Caroline Roessingh says:

  Hoi Inge,
  Wie zou er nou zo’n mooi kunstwerkje weggooien? Niemand toch?
  Ik hoop dat je mijn adres ook hebt meegenomen. 🙂
  Goeie reis verder!

 4. Georgette says:

  Je mag mijn schilderijtje natuurlijk wel fotograferen hoor maar ik wil het wel terug om het in te lijsten!!!
  Groetjes en fijne tijd,
  Georgette

 5. Michelle van Weegen says:

  Hoi Inge, prachtig en leuk weer, zo’n getekende update van jouw reis. Geniet van jouw volgende trip samen met Nan, in Japan!

 6. Annemarie says:

  Wow, mijn nieuwsgierigheid wordt groter en groter naar je volgende verslagen! Grappig hoor, dat er overal in de wereld mensen met hun mobiel bezig zijn in de trein of bus! En je weergave van de Chinese Muur is prachtig! Dat die te zien is op jouw tekening en ook op een foto vanuit de ruimte is ook zo bijzonder!
  Nog een heel bijzondere reis gewenst!

 7. Ingrid Cramer says:

  Een andere wereld, ander schrift, andere spullen, andere natuur – en dan doen de mensen daar dezelfde dingen als wij doen: allemaal op hun smartphones kijken, haha, verrassend. Moest je daarvoor nou zo ver weg? Nou ja, om die mooie plaatjes te kunnen maken natuurlijk, voor ons en voor jezelf en voor de mensen die je onderweg ontmoette. Daar zijn we allemaal heel blij mee! Goede voortzetting van je reis in Japan en tot spoedig weer….

 8. Maria Thijssen says:

  Ha Inge
  Zo heerlijk om jouw getekende observaties te zien. Veel boeiender dan foto’s vind ik. Ik wens je nog een heel goede reis.
  Liefs Maria Thijssen

 9. Maria Uytdehaage says:

  Wat weer een hartverwarmend verslag! Ik geniet er enorm van!
  Zo zie je wat jouw activiteiten en schilderingen mij en anderen doen!

  geniet van Japan met warme groet van Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *