Home » Italië, Umbrië, Perugia

Italië, Umbrië, Perugia

Mijn kinderen zouden zeggen: bij ieder bossie hooi zegt mijn moeder: oh wat mooi! Maar hier in Italië en vooral tijdens deze eerste week in Umbrië blijf ik het roepen, maar dan op iedere straathoek…! Ik heb niet de illusie dat ik dat met mijn tekeningen kan weergeven, maar zie het maar gewoon als een persoonlijk getekend verslag.

17 comments

 1. Désirée says:

  Dank je wel, Inge! Umbria is echt bijzonder, én het is ook echt ‘op iedere straathoek’! Wat leuk om beelden van Assisi en Perugia terug te zien. Het was mijn eerste grote reis, met vier studenten een maand door Umbrië en Toscane in 1976, dat staat me nog goed bij. D.w.z. Assisi zag ik vóór de aardbeving, en Perugia is echt scenografico. Ik ben benieuwd wat je nog meer gaat zien daar. Veel plezier!

 2. Stieneke says:

  Ha lieve Inge! Mooi!!! Als je terug bent, boek van maken…het is allemaal prachtig…leuk dat je dit doet en ook de vorm is bijzonder: een getekend reisverslag…

 3. Nan. says:

  Hoi Inge! Mooi werk weer zeg! Vooral de fonteinen van Perugia vind ik bijzonder! Heb je het verder naar je zin? Het lijkt wel gezien je tekeningen en je commentaar. mijn werk zit er bijna op in Indonesië. Knap vermoeiend moet ik zeggen. Las je m’n blog al – zie beneden.

 4. Paula says:

  dag Inge,
  het zijn weer adembenemend mooie tekeningen: je hoeft er slechts een snufje fantasie aan toe te voegen om de illusie te hebben, dat je er zelf ook rondloopt!
  Dat Perugia bekend staat om de baci, was mij bekend, maar de chocolade, nee dat wist ik niet. Je hebt er toch wel van gesmuld?
  een groet en een mooie verdere tocht gewenst,
  Paula

 5. Nicole says:

  Hoi Inge, heel leuk al die tekeningen, ook door de verschillende perspectieven en details die jij dan weer ziet.mooie uitdrukking van jou kinderen, die veel over jou zegt. Dus genieten maar bij elk bosje etc.,
  Nicole

 6. Michelle says:

  Hoi Inge, weer mooie tekeningetjes, en vooral erg fraaie aquarelletjes. Ik verheug me al op ons Atheense tripje. Ben alleen bang dat je met al dat tekenen helemaal geen tijd meer voor mij hebt. ? Snik, snik.

 7. Maartje says:

  Behalve dat ik je tekeningen heel mooi vind, maar dat weet je al, zijn er twee technische dingen zonde, een beetje dan. Je schrijft tekstjes bij de tekeningen maar als die te lang zijn kan je ze niet lezen, en je ziet ze ook niet als je de tekening opent. En je moet elke tekening apart openen en sluiten voor de nieuwe, kunt niet doorscrollen in grote afbeeldingen. Misschien is het wel heel makkelijk op te lossen, en het vergroot het kijkplezier, voor mij dan.

  • Inge van der Storm says:

   Hoi Maartje, ik heb precies dezelfde bezwaren als jij nu noemt, maar ik moest kiezen tussen de vormgeving zoals ik die wilde, die vierkante plaatjes met een schaduwachtergrondje, zonder doorklikken, en anderzijds het voordeel van de diavoorstelling. Ik koos voor de vormgeving en je bent pas de eerste die klaagt… behalve ikzelf dan… wat die tekstjes betreft, ik probeer die korter te maken, en zal kijken of ik die tekst ook elders kan plaatsen, maar vrees het ergste met wordpress/iPad. Groetjes! Inge

 8. Maria Uytdehaage says:

  Hoi Inge,
  wat een sfeervolle tekeningen. Vooral de pastels zijn zeker erg mooi.
  Ik geniet er erg van en reis zo zeker met je mee. Nog veel plezier en mooie reis verder met groeten van Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *