Home » Griekenland, Athene en Delphi

Griekenland, Athene en Delphi

Dit bericht gaat over Athene (met Michelle en een beetje Henk) en Delphi (en Mycene tijdens een eendagsexcursie) maar als ik dit bericht voorbereid en publiceer ben ik alweer ergens anders (in Kalambaka, bij de meteora, als je dat wat zegt… zoniet, dan zie je het wel de volgende keer! Prachtig!)… Reizen is namelijk tijdrovend (haha) en je hebt niet overal gelegenheid om te posten…

19 comments

 1. Dragana says:

  Wat een mooi aquarel (drie pilaren in Delphi)! Prachtig zeg; ook werken over Mycene. Veel plezier gewenst in Meteora (ben nieuwsgierig hoe ga je dat tekenen:)

 2. Nan says:

  Mooi, Inge! Die tekeningen waar je wit potlood bij gebruikt vind ik wel bijzonder! Inmiddels je kaart ontvangen van de fonteinen van Perugia. ’t Is mooi daar, zo te zien!!

 3. Marjan says:

  Hoi Inge,
  Prachtige tekeningen! Ik ben vandaag vanaf het begin met je meegereisd, omdat ik de e-mails niet kreeg. Wat heb je al een stuk gereisd en wat ligt er nog veel moois in het verschiet. Ik krijg ook steeds meer bewondering voor je organisatietalent en ben inmiddels ook benieuwd naar de praktische kant van de reis (dat komt vast een keer, wat mij betreft, onder het genot van een glaasje wijn). Voorlopig blijf ik je met veel plezier volgen en zal ik een af en toe een linkje op twitter zetten.

  Liefs en nog veel reisplezier!

  Marjan.

 4. Ellen vd B says:

  Al was onze fietstocht woensdag van Alphen naar Utrecht langs de Rojn en Meije ook heel prachtig, een beeldverhaal maakten we er niet van. Dat voegt toch heel veel toe
  Veel plezier en goed reizen gewensd
  Groet Ellen vd B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *