Home » Frankrijk: Limoges en Latour de Carol

Frankrijk: Limoges en Latour de Carol

Een supergezellige week met Georgette in Limoges, de stad van het porselein (we weten er nu alles van…!) en daarna in mijn eentje twee nachtjes in de Pyreneeën om met de Train Jaune te gaan. Deze trein legt een prachtige route af van Latour de Carol naar Villefranche de Conflent, een toeristisch maar interessant stadje.

 

 

23 comments

 1. Janneke (W) says:

  Ha Inge, wat een fijne start van je reis! Ik vind je tekeningen erg mooi, verheug me nu al op het vervolg! Hartelijke groet, Janneke (W)

 2. Stieneke says:

  Ha lieve Inge! Lijkt op een goede en boeiende start van een vast prachtige reis! Je krijgt het nog druk als je zoveel tekeningen blijft maken, behoorlijke productie!! Ook genieten he? Veel plezier en reisgenot !!

 3. ella says:

  Mooie tekeningen, Inge!
  Zo te zien geniet je ervan.
  Vandaag iets toevallig beleefd!
  Op de Kahler Asten, de hoogste berg van Sauerland, liepen we zomaar Michelle en Henk tegen het lijf… 😀
  Wie weet wie jij nog toevallig tegen het lijf loopt op jouw reis. .. 😉

 4. Georgette says:

  Nou moe, een hele fles wijn voor jou alleen! Daar had ik wel iets van gezegd als ik er nog bij was geweest Haha!! Mooi geworden de tekeningen. Zoals je ze hebt uitgesneden.
  LIefs van
  Georgette uit Normandië.

 5. Nel P. says:

  Hoi Inge.

  Wat veel leuker en veelzeggender dan foto’s zijn die tekeningen en schilderijtjes. En wat zijn de mooi. Leuk om je op deze manier te volgen.
  Een mooi vervolg toegewenst.
  Groeten van Nel

 6. Nan says:

  Hoi Inge.
  Aan alle reacties te zien moeten de tekeningen erg leuk zijn. Helaas trekt de wifi op Djakarta airport ’t niet, dus ik moet wachten tot in Yogyakarta en hopen dat ik ze daar wel kan zien!
  Tot dan! Nan.

 7. Nan. says:

  Zit net in Yogya en heb meteen de tekeningen bekeken! Wat leuk joh! Als je in deze hoeveelheid doorgaat wordt ’t inderdaad een dik reisverslag! Fantastisch hoor!
  Groeten, Nan.

 8. Maria Uytdehaage says:

  Dag Inge, je bent heerlijk aan het tekenen en vooral je aquarelletjes zijn snoeperig. Ga zo door en ook wij zijn nu mee op ‘reis’.
  Originele manier voor herinneringen!
  Fijn reis verder!

 9. Mirjam says:

  Geweldig werk Inge en fijn dat je het zo naar je zin hebt.
  Erg leuk om jou te volgen zo. Ik kijk uit naar je volgend beeldverhaal.
  Geniet ze !

 10. Ellen vd B says:

  Waar ook op de wereld: op weg zijn en buiten is fijn. Ik heb drie heerlijke dagen gefietst in Friesland met veel weilanden, koeien en wind. En vandaag natuurlijk met de fietsclub.
  Gepraat hebben we wel, getekend niet. Dat laten we aan jou over!!!!

 11. Nancy says:

  Hoi Inge; hoe gaaf is dat om zo met je “mee te reizen”….en wat een mooie tekeningen, vooral die van aquarel zijn schitterend!
  Geniet van je reis, ik geniet met je mee ☺

 12. Florence says:

  Hallo Inge! Zijn net terug in Nederland en werden verrast door je mooie kaart. Hartelijk dank ik vind hem heel mooi! Wist niet dat je in Limoges was zo dichtbij ons! Internetverbindingen zijn nogal grillig op de Mas d’Astruc. Hahahah. Volgens le fessebouc ben je nu in Barcelona? Heel veel reis en tekenplezier, ik blijf je volgen. Liefs Florence

 13. Georgette says:

  Die van de jonge negerin met haar kind vind ik ontroerend mooi omdat ik het tafereeltje zelf heb gezien in de trein. Heel goed getroffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *